Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı çın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Karakol strüktürsında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Kullanılacak zat nüshası 100 kişyerinde aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK BAR olmalıdır.

Not: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yakaının açık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile muhatara çabucak kaçış tasarının daha dizi davranışlemesini katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi dâhilin hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dayanıklılık kucakin tercih edilir.

Muhataralı sınıftaki teamülyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page